Personel Alımı Yapılacak mı? Bakan Pakdemirli’den Açıklama

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) 2021 Yılı Döner Sermaye Bütçe Hazırlık toplantısında OGM çalışanlarına seslenen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, personel alımıyla ilgili de konuştu.

Tarım ve Orman Bakanlığı’ndaki personel alımlarıyla ilgili açıklama yapan Pakdemirli, bu yıl 5 bin personel alımı yapıldığını, 5 bin geçici işçi için de gerekli adımların atıldığını söyledi.

Pakdemirli, ‘’Bu yıl 5 bin memur, personel alımı gerçekleştirdik. 5 bin geçici işçi için de Hazine ve Maliye Bakanlığı ile gerekli adımları atıyoruz’’ dedi.

Ormancılık çalışmalarında daha başarılı olabilmek için ihtiyaçlar doğrultusunda personel alımı yapıldığını ifade eden Bakan Pakdemirli ‘’Bu yıl, 700 daimî, 390 geçici olmak üzere, toplam bin 90 işçi, bin 200’ü mühendis olmak üzere 5 bin memur, personel alımı gerçekleştirdik. 5 bin geçici işçi alımı için de, yine Hazine ve Maliye Bakanlığı ile gerekli adımları atıyoruz’’ şeklinde konuştu.

Pandemi ve bu yılki afetler nedeniyle çok çalıştıklarını yoğun mesailer harcadıklarını ifade eden Bakan Pakdemirli, ‘’Şimdi 2021’de, 2020’den daha çok çalışma vakti. Benim size güvenim tam’’ diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

“Personel Alımı Yapılacak mı? Bakan Pakdemirli’den Açıklama” için bir yorum